senka

• Metal Matik •

Metal Matik vrši usluge mašinske obrade struganjem, glodanjem, bušenjem, brušenjem čelika. Obavljamo i bravarske radove od inox-a (prohroma) i crnog čelika. Na zahtev klijenata projektujemo i izrađujemo, po uzorku ili crtežu pozicije mašinskih sklopova i rezervne delove u hemijskoj, prehrambenoj, rudarskoj i drugim industrijama.

Metal Matik doo, Beocin

Lančani transporteri

Lančani transporteri su odličan dodatak pužnim i trakastim transporterima u rukovanju rasutim materijalima. Lančani transporteri mogu se koristiti za transport, izuzimanje ili doziranje rasutih materijala iz jednog procesa u drugi. Kompaktan i svestran dizajn omogućava lančanim transporterima da se uklope u gotovo bilo koji raspored postrojenja.

Prednosti korišćenja lančastih transportera:
  • Idealan za rukovanje suvih, praškastih materijala
  • Minimalna degradacija proizvoda tokom transporta

Lančasti transporter za transport zrnastih i praškastih materijala karakteriše relativno velik kapacitet u odnosu na njihove dimenzije,relativnomali utošak energije po toni transportovanog materijala, niski troškovi održavanja i dug vek eksploatacije. U okviru proizvodnog programa metal - matik-a proizvodi se više veličina lančastih transportera sa različitim tipovima transportnog lanca.
Lančasti transporteri primenu nalaze najčešće u okviru silosnih centara, i na pozicijama gde se javlja potreba za transport  na udaljenosti i do 100 m.
senka
Metal matik logo

Ono što nas izdvaja od konkurentskih firmi je potpuno opremnjen mašinski park i stručan kadar u svim oblastima kojima se kompanija bavi.

Naš cilj jeste da svojim proizvodima zadovoljimo potrebe, želje i zahteve potrošača s toga smo stalno u procesu inovacija i idemo u korak sa razvojem industrije.

100% KVALITETNA

mašinska obrada struganje, glodanje, bušenje, brušenje čelika

Radno vreme
  • Ponedeljak - Petak : 07:00 - 15:00
  • Subota : Ne radimo
  • Nedelja : Ne radimo
Metal Matik info
All rights reserved © 2016 Metal Matik SZR
Design Studio Digital , Novi Sad, Serbia